Saturday, 22 June 2013

Prank!

Satu hari Booku ngan ayam kuar jenjalan...~


Dan ayam terlihat seseorang yang menarik perhatian dia..




Ayam pun suruh Booku tengok sekali..Booku pun tengok la..Heran ada yang pelik ke ngan orang tu.. Ayam still paksa Booku tengok dia lama-lama..Dan akhirnya..










Tak guna ko ayam!!! Ko kenakan aku!!!! 

Tuesday, 20 March 2012

Matahari PAgi




BEsoknye...semua kawan Booku ckp Bahasa Inggeris dengan Booku...=.= Booku bukan nigrooo!

DISKO DANCE





Haha...Booku tersilap masuk tempat sebenarnya...ehehehe malunyeee~

Monday, 19 March 2012

Cinta 5 SEGI

Anak Pak Iqbal ada 4 orang. Kesemuanya perempuan dan meningkat remaja. Tapi masing2 dah boleh kawin pon!!!

Suatu hari, mereka didatangi jiran baru. Handsomeee!!! Masing2 simpan angan nak jadikan si handsome ni suami mereka. Sampai sanggup bergadoh.


Mereka pon berkenalan. Suatu hari, Durian *pahal nama pelik betolllllllla?* ikot Lutfi ke taman. Ish, jadi stalker dah si Durian.

Durian mulalah nak nangis.
Last sekali ..................................

Suatu hari tu, Lutfi perkenalkan isteri dia dekat 4 gadis konon cantik tu.
Jengjengjeng!!!!!!!!!!!!
Terkejot?

Konklusinya, kita jgnla nak over confident kpd seseorg tu even dia rapat dgn kita pon :D

Konpius

Aiyoooooooooooooooookkk tak tayyyooook!!!! 
Haaa acano ni? Dapatkah kita bantu Jannah? 

BENGANG

Hari ni ORI dapat result Intervensi 1st nya. Balik rumah je, dia terus kurung diri dalam bilik sebab sedih dgn keputusan yg dia dpt. Nak kata belajar, sampai tgh pagi pon Ori still study sbb nak dpt result bagus, nak kata tak study, tapi Ori study. Jadi dia sedih.

"Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, macam mana nak masuk Upnm niii???????????????" Itu je yg asyik Ori fikirkan. Hurm. Tapi, result dia tak lah seteruk mana, cuma tak cukup untuk membanggakan diri Ori dan parents dia. Hurmmmm ..............
*sigh*

Petang tu, Ori ke taman sbb nak release tensionnn. Dia nak berseorangan. Kebetulan dekat taman ada Booku.


 Tapi malangnyaaaaaaaa ........................

Ori terkejut .....

Jadi, lepas kejadian tu, Ori tak tegur Booku selama 3hari sebb dlm Islam tak elok gaduh lama-lama. Ori maafkan Booku. Sama juga dgn Booku, mintak maaf kt Ori. Yelah, dahlah org tu tgh sedih, lagi ketuk belakang. Ishishishhhhhh!

Saturday, 17 March 2012

Value of Friendship


PS : If u want to forgive someone just say "I forgive u"........

BERMACAM ADA :D

Situasi 1 : Lifeless

Masa Ori kecik dan comel dulu, *sekarang pon comel jugak* dia selalu tidor lambat sebab main FlashBack punya game. Ishhhh!

Situasi 2 : Mengantok yg ditahan

Rockeerrrs betol Ori suka sangat baju tidor colour Merah! SEXY katanya ^_^

Sampai pernah satu hari, Ori sleepwalk. Ishishish, Punya bnyk main game FlashBack tu.

*Sorry readers, ORI ketandusan idea. Muahahahaha!

SEDIH LA