Monday, 19 March 2012

BENGANG

Hari ni ORI dapat result Intervensi 1st nya. Balik rumah je, dia terus kurung diri dalam bilik sebab sedih dgn keputusan yg dia dpt. Nak kata belajar, sampai tgh pagi pon Ori still study sbb nak dpt result bagus, nak kata tak study, tapi Ori study. Jadi dia sedih.

"Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, macam mana nak masuk Upnm niii???????????????" Itu je yg asyik Ori fikirkan. Hurm. Tapi, result dia tak lah seteruk mana, cuma tak cukup untuk membanggakan diri Ori dan parents dia. Hurmmmm ..............
*sigh*

Petang tu, Ori ke taman sbb nak release tensionnn. Dia nak berseorangan. Kebetulan dekat taman ada Booku.


 Tapi malangnyaaaaaaaa ........................

Ori terkejut .....

Jadi, lepas kejadian tu, Ori tak tegur Booku selama 3hari sebb dlm Islam tak elok gaduh lama-lama. Ori maafkan Booku. Sama juga dgn Booku, mintak maaf kt Ori. Yelah, dahlah org tu tgh sedih, lagi ketuk belakang. Ishishishhhhhh!

2 comments:

  1. ala yer ke, kenapa boleh jadi cam tu, tak baik gaduh tyahu

    ReplyDelete
  2. Hukhuk. Yelah, Booku sergah Ori yang tengah sedih. Hehehe :D [ORI]

    ReplyDelete